Fonus

Tlf 030 24
OBOS
Mine valg(0)


Kontakt oss


Du er velkommen til et personlig møte med oss der det passer best for deg.
Vi kommer gjerne hjem til deg eller til Asker-kontoret etter avtale.
Ring oss eller benytt bookingverktøyet nederst på siden for å avtale tidspunkt for møte.

Slik finner du oss


Fonus sitt kontor i Asker ligger i kirkeveien, i det gamle lokalet til "TV-Jensen". Her er det enkelt å finne frem med bil og vi har gode parkeringsmuligheter. Om man kommer fra Asker sentrum kjører man kirkeveien nedover mot Hvalstad. Vi ligger på høyre side av veien i et grått hus. I svingen før Asker museum.

Kommer man fra Oslo så tar man av fra E18 etter IKEA og følger kirkeveien oppover og kontoret ligger på venstre side etter Asker museum. Ankommer man med buss, er det buss 707 som passerer våre lokaler. Det er et par minutters gange fra bussholdeplassene (Asker museum eller Solgården)

Vi betjener familier fra hele Asker i vårt lokale på Hvalstad, eventuelt kan vi komme hjem til dere for en hjemmesamtale.

Seremonisteder


Det finnes flere seremonisteder her i kommunen. Vi har fem kirker:

Holmen kirke der det er 310 plasser. Til minnesamvær er det to saler. I den store er det 100 plasser og den lille er det 50 plasser.

Asker kirke der det er 460 plasser. Til minnesamvær er det to saler. I den store er det 70 plasser og i den lille er det 40 plasser. Disse to kan også gjøres om til ett stort rom der man har plass til 120.

Vardåsen kirke der det er 265 plasser. Til minnesamvær er det en sal der det er 100 plasser.

Østenstad kirke der det er 330 plasser. Man kan åpne opp slik at det er plass til 600. Til minnesamvær så er det plass til ca 100.

Heggedal kirke der det er 160 plasser. Til minnesamvær er det en sal der det er 50 plasser.

Livssynsnøytral begravelsesseremoni


I Asker har vi også Asker kapell som er livsnøytralt. Her er det mulig å ha personlig seremoni der en representant fra vårt byrå kan være forretter under seremonien.

Katolsk begravelse


I Bærum på Stabekk i Nyveien 17A, ligger den katolske kirke for Asker og Bærum, Mariakirken. Denne har plass til ca 200. Her er det også mulighet for minnesamvær til ca 80.

Kristi Freds kirke ligger på Eikeli i Veståsen 18 og har 110 sitteplasser. Mulighet for minnesamvær til 100 personer.

Sykehjem med kapell


Ellers er det flere sykehjem som har egne kapell, blant annet:

• Bråset bo og omsorgssenter
• Solgården sykehjem
• Risenga sykehjem

Seremonisteder i Røyken


Vi utfører også seremonier i Røyken og da benyttes

Røyken kirke
• Åros kirke
• Slemmestad kirke
• Nærsnes kirke

Mot slutten av 2016 kom det også opp en ny kirke på Spikkestad der det i tillegg til kirken vil være et livsnøytralt rom hvor man kan ha seremonier.

Minnesamvær


Tilbudene til minnesamvær er mange i kommunen vår. Det er flere aktører som tilbyr forskjellige muligheter i nærområdet.

Asker museum
Holmen fjordhotell
Sem gjestegård
Torstad gård
Leangkollen
Thon hotell, Vettre

Eventuelt så kan man leie lokale av kommunen, derunder

Asker kulturhus
Venskaben
Hasselbakken
Heggedal hovedgård

I tillegg så er det menighetssalene i de forskjellige kirkene. Når man leier privat så vil vi hjelpe dere videre. Fonus leverer gjerne catering til minnesamvær, - hjemme eller ute.

Gravlunder


I Asker er det to gravlunder:

• Asker gravlund
• Østenstad gravlund

Om man ikke allerede har eksisterende gravplass så får man grav på den gravlunden man sokner til. Alle som bor utenfor Asker menighetsgrenser får gravplass på Østenstad.

Planlegge begravelse


Ved dødsfall er vi der for å hjelpe i en tung og krevende situasjon. Du kan forberede deg til møtet med oss ved å se nærmere på utvalget av blomster, musikk, kister og urner. Vi oppretter også minnesider for dem som ønsker det.