Fonus

Tlf 030 24
OBOS
Mine valg(0)


Kontakt oss


Du er velkommen til et personlig møte med oss der det passer best for deg.
Vi kommer gjerne hjem til deg eller møter deg på vårt kontor i Ski Storsenter etter avtale.
Ring oss på telefon 64 85 08 00 eller bruk bookingfeltet nederst på denne siden for å reservere tid for et møte.

Slik finner du oss


Kontoret vårt ligger i Helse- og velværeavdelingen på Ski Storsenter. Dette er i 4. etasje. Benytt inngangen i Jernbaneveien 13, nærmest parkeringshuset. Heisene og trappen direkte inn fra parkeringshuset fører opp til Helse- og velværeavdelingen i 4. etasje.
Inngangen fra Jernbaneveien 13 er åpen fra kl 07.00.

Kommer du med, parkerer du i senterets parkeringshus med 1 600 parkeringsplasser. Det er 3 timer gratis parkering – husk å trekke gratis parkeringsbillett! På P-hustaket (P3) er det flere parkeringsplasser med ladestasjon for elbiler. Fra P3 er det kun én etasje opp til Fonus begravelsesbyrå i Helse- og velværeavdelingen, og kommer raskt og diskrét opp til oss gjennom inngangen fra P3.

Kommer du med kollektivt transportmiddel, er både bussterminalen og Ski stasjon direkte tilknyttet Ski Storsenter.

Fonus begravelsesbyrå dekker hele Follo. Vi har også kontorer på Kolbotn, i Drøbak og i Moss. Vi har lokalkunnskap og betjener kunder i Ski, Enebakk, Ås, Vestby, Nesodden, Drøbak/Frogn, Oppegård, og omegn.
Vårt kontor Ski Storsenter betjenes når du har behov for det. Det betyr at ved å ringe oss og reservere tid, så setter vi av tid til å ivareta dine behov og ønsker på best mulig måte.

Seremonisteder


I Ski har vi den vakre og ærverdige Ski Middelalderkirke, som mange foretrekker å bruker ved begravelsen.

Ski nye kirke , 460 sitteplasser
Ski middelalderkirke ,200 sitteplasser
• Ås kirke, 350 sitteplasser
• Vestby kirke, 300 sitteplasser
Såner kirke, 320 sitteplasser
• Siggerud kirke
• Mari Kirke
• Enebakk kirke

Fonus begravelsesbyrå veileder deg til å finne det best egnede seremonilokalet for begravelsen, enten du ønsker å benytte ett av de mange kirke- og kapellbyggene i Follo eller et nøytralt seremonirom.

Minnesamvær


Logehuset i Ski benyttes til en stor andel av minnesamværene i området, og har lagt godt til rette for denne typen arrangement. Vi formidler gjerne andre lokaler, og både hotell og andre serveringssteder tar gjerne imot minnesamvær.
Det finnes også ulike forsamlingslokaler og menighetshus som passer godt å benytte til minnesamvær nær de forskjellige seremonirommene.
Vi undersøker gjerne mulighetene for.

Planlegge begravelse


Ved dødsfall er vi der for å hjelpe i en tung og krevende situasjon. Du kan forberede deg til møtet med oss ved å se nærmere på utvalget av blomster, musikk, kister og urner. Vi oppretter også minnesider for dem som ønsker det.

Generelt


Vi som jobber i Fonus er godt kjent i området og hjelper til med alt det praktiske rundt en gravferd. Vi undersøker også lover og regler for oppsett for gravsteiner da dette kan være forskjellig fra sted til sted.
Alle gravferdsoppdrag er forskjellige, og vårt mål er at vi sammen skaper en løsning som best mulig ivaretar dine ønsker og behov. Som kunde hos Fonus begravelsesbyrå skal du føle deg ivaretatt som vår gjest av huset.

Velkommen til oss!