Fonus

Tlf 030 24
OBOS
Mine valg(0)


Kontakt oss


Du er velkommen til et personlig møte med oss der det passer best for deg.
Vi kommer gjerne hjem til deg eller til Helsfyr-kontoret etter avtale.
Ring oss eller benytt bookingverktøyet nederst på siden for å avtale tidspunkt for møte.

Slik finner du oss


Fonus kontor på Helsfyr ligger i nye og skjermede lokaler på Fyrstikktorget. Kontoret ligger i samme bygning som BBB-reolsenteret.

Dersom du/dere ankommer med bil er parkering tilgjengelig, mot avgift, på parkeringsplassen rett ved kontoret. Kontoret er også lett tilgjengelig fra kollektiv transport. Helsfyr T-banestasjon er kun minutter fra kontoret.
Seremonirom:

Fra vårt kontor på Helsfyr betjener vi familier fra hele byens Østkant.

Seremonisteder


For å skape den riktige seremonien er det viktig at man har et seremonilokale som passer. Det er både kirker og kapeller i nærheten, men også nøytrale seremonirom tilgjengelig.

De nærmeste kirkene er:

• Østre Aker kirke
• Tøyen kirke
• Kampen kirke
• Grønland Kirke.

Livssynsnøytral begravelsesseremoni


Av livssynsnøytrale seremonirom er både Østre gravlund og Alfaset Krematoriums kapell gode alternativer i nærheten. I tillegg har de aller fleste av sykehjemmene i området kapell som kan brukes.

Minnesamvær


For mange er det naturlig å treffes etter seremonien til et minnesamvær, for å kunne prate sammen i avslappende omgivelse og minnes avdøde mens man inntar et godt måltid. Av steder vi har gode erfaringer med er blant annet:

Skullerudstua
Østmarkssetra
Helsfyr hotell
Skøyen hovedgård

Fonus samarbeider også med Nobel Catering og leverer gjerne catering til minnesamvær, - hjemme eller ute på for eksempel et klubbhus eller annet ønsket sted. Spør oss, så hjelper vi så godt vi kan.

Planlegge begravelse


Ved dødsfall er vi der for å hjelpe i en tung og krevende situasjon. Du kan forberede deg til møtet med oss ved å se nærmere på utvalget av blomster, musikk, kister og urner. Vi oppretter også minnesider for dem som ønsker det.

Velkommen!