Fonus

Tlf 030 24
OBOS
Mine valg(0)


Kontakt oss


Du er velkommen til et personlig møte med oss der det passer best for deg.
Vi kommer gjerne hjem til deg eller til Røa-kontoret etter avtale.
Ring oss eller benytt bookingverktøyet nederst på siden for å avtale tidspunkt for møte.

Slik finner du oss


Fonus Røa ligger rett ved Røa-krysset. Kontoret ligger over gaten fra Røa senter, i andre etasje i den gule byggingen med «7-11». Inngangen er opp en liten trapp på siden av bygget. Når du kommer opp følger du gangen til høyre. Vårt kontor er på høyre side i enden av gangen.

Ankommer du/dere med bil er det parkeringsmuligheter, mot betaling, bak kontoret. Røa T-banestasjon, og stoppested for buss linje 32, 41 og 47 er kun et minutts gange fra kontoret. Det er også stoppested for taxi i umiddelbar nærhet.

Fra vårt kontor på Røa betjener vi familier fra hele Oslos vestkant.


Seremonisteder


For å skape den riktige seremonien er det viktig at man har et seremonilokale som passer. Det er både kirker og kapeller i nærheten, men også nøytrale seremonirom tilgjengelig. De nærmeste kirkene er:

• Voksen Kirke
• Røa kirke
• Sørkedalen kirke
• Holmenkollen kapell.


Livssynsnøytral begravelsesseremoni


Av livssynsnøytrale seremonirom er Haslum Krematorium, Vestre gravlund og Voksen Kirkes kapell alle gode alternativer innenfor rimelig avstand.


Minnesamvær


For mange er det naturlig å treffes etter seremonien til et minnesamvær, for å kunne prate sammen i avslappende omgivelser og minnes avdøde mens man inntar et godt måltid. Av steder vi har gode erfaringer med er blant annet:

Eckbos selskapslokaler
Risvollen selskapslokaler
Holmenkollen Restaurant

Menighetshuset på Voksne kirke og Røa Kirke er også svært egnet. Fonus samarbeider også med Nobel Catering og leverer gjerne catering til minnesamvær, - hjemme eller ute på for eksempel et klubbhus eller annet ønsket sted. Spør oss, så hjelper vi så godt vi kan.

Planlegge begravelse


Ved dødsfall er vi der for å hjelpe i en tung og krevende situasjon. Du kan forberede deg til møtet med oss ved å se nærmere på utvalget av blomster, musikk, kister og urner. Vi oppretter også minnesider for dem som ønsker det.

Velkommen!