Fonus

Tlf 030 24
OBOS
Mine valg(0)


Kontakt oss


Du er velkommen til et personlig møte med oss der det passer best for deg.
Vi kommer gjerne hjem til deg eller til Moss-kontoret etter avtale.
Ring oss eller benytt bookingverktøyet nederst på siden for å avtale tidspunkt for møte.

Slik finner du oss


Fonus i Moss ligger sentralt plassert - i bygningen som er kjent som «Torvgården». Vi holder til på gateplan med samme inngang som frisøren «Kort og godt» Det er parkeringsmulighet på motsatt side av kontoret på utsiden av EVO treningssenter.

Kommer du/dere kjørende med bil gjennom Mosseporten så kjør rett frem til første rundkjøring. Ta til høyre, deretter første vei til høyre i lyskrysset. Da kjører dere i Kongens gate. Følg denne til veien deler seg og hold til venstre. Da ser dere Torvgården, og vår inngang er på hjørnet av bygningen.

Kontoret vårt er lyst og trivelig, og vi har en liten utstilling av gravsteiner, samt brosjyrer på disse og prislister. Vi som jobber her er godt kjent i området og hjelper til med alt det praktiske rundt en gravferd som å planlegge seremonier, bestille minnesamvær, melde dødsfall til offentlige myndigheter.

Vi undersøker også lover og regler for oppsett for gravsteiner da dette kan være forskjellig fra sted til sted.

Fra vårt kontor i Moss betjener vi familier i hele Moss/Jeløy og Rygge kommune. Det finnes mange seremonisteder i kommunene, - både kirkelige og livssynsnøytrale:

Moss krematorium har et stort kapell med plass til 150 personer

• Jeløy kapell har 200 sitteplasser

• Jeløy kirke har 360 sitteplasser

• Moss kirke har 450 sitteplasser (er under oppussing men åpnes høsten 2015)

Rygge kapell har 158 sitteplasser nede og 20 på galleriet

• Rygge kirke har 220 sitteplasser nede og 50 på galleriet, med mulighet for å sette inn 30 ekstra stoler

Ekholt kirke er en arbeidskirke og har plass til 200 personer

Gravlunder i Moss og Rygge


Moss (kun forbeholdt urner), Jeløy og Rygge har både kistegraver og urnegraver

Minnesamvær


Det er flere muligheter for minnesamvær i området. Vi har blant annet:

Moss Arena

Torderød gård

Refsnes Gods har et rikholdig utvalg av selskapslokaler å velge mellom. De fleste lokalene ligger i den gamle hovedbygningen, hvor den herskapelige atmosfæren er bevart.

Støtvig Hotel ligger i tettstedet Larkollen i Rygge kommune i Østfold. Hotellet ligger i en lun bukt – Støtvigbukta, eller Baugen fra gammelt av, med storslagen utsikt mot ytre Oslofjord.

• Ekholt menighetssenter egner seg godt for mindre minnesamvær

Torderød Gård er en flott og ærverdig bygning fra 1760 beliggende på Jeløya. Første etasje leies ut til alt fra møter, bryllup, dåp, minnestund med mer. Råde selskapsmat leverer maten og står for serveringen.

Planlegge begravelse


Ved dødsfall er vi der for å hjelpe i en tung og krevende situasjon. Du kan forberede deg til møtet med oss ved å se nærmere på utvalget av blomster, musikk, kister og urner. Vi oppretter også minnesider for dem som ønsker det.